Η αίθουσα δεξιώσεων Athinaion Hall στο Παλαιό Φάλητο, προσφέρει στους επισκέπτες του Gamos Portal, ελκυστικές παροχές για σερβιριστό γεύμα και για μπουφέ, σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, μόνο με 23€ / άτομο. Δείτε τις παροχές και τις προϋποθέσεις.

Κατηγορία: Deals

Πραγματοποιήστε τη δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης στο Green Park, στο Γαλάτσι και απολαύστε προνομιακές τιμές!

Κατηγορία: Deals

Το Κτήμα Ωρίων, πολυχώρος κοινωνικών εκδηλώσεων στην Κερατέα, σας προσφέρει νέες δελεαστικές τιμές για την δεξίωση του γάμου και της βάπτισης.

Κατηγορία: Deals

Ο Πολυχώρος Ονείρων παρουσιάζει μια ειδική προσφορά για δεξιώσεις στο χώρο Different.

Κατηγορία: Deals

Ο χώρος δεξιώσεων Αρχοντικό Gallery στη Φιλοθέη, προσφέρει γαμήλια δεξίωση με πλήρες μενού, από 19 € / άτομο.

Κατηγορία: Deals

To Κτήμα Filoxenia στο Καπανδρίτι προσφέρει ένα ιδιαίτερα δελεαστικό πακέτο παροχών για την δεξίωση του γάμου σας, σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή.

Κατηγορία: Deals

Το πανέμορφο Κτήμα Latania, στην Παλλήνη, προσφέρει στους επισκέπτες του Gamos Portal τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δεξίωση γάμου ή βάπτισης, με 28 € / άτομο.

Κατηγορία: Deals

Η αίθουσα δεξιώσεων Crown Hall προσφέρει στους επισκέπτες του Gamos Portal ένα μοναδικό deal για μια οικονομική δεξίωση.

Κατηγορία: Deals

Στο Κτήμα Καλυψώ, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την δεξίωση του γάμου σας ή της βάφτισης σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, που ξεκινούν από 28 €.

Κατηγορία: Deals

Ο Πολυχώρος Belvedere, ένας χώρος με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική και υψηλή αισθητική στην περιοχή του Περιστερίου, ετοίμασε μία ιδιαίτερα ελκυστική προσφορά που θα σας καλύψει όποια μέρα και να οργανώνετε το γάμο σας.

Κατηγορία: Deals