Στο Κτήμα DIAMOND by Delichef Catering μπορείτε να πραγματοποιήσετε τη δεξίωση του γάμου σας μόνο με 25 € / ανά άτομο, για την χειμερινή περίοδο από  Οκτώβριο 2020 έως  Απρίλιο 2021.

Κατηγορία: Deals

Η m+m Catering Services ετοίμασε για εσάς μία μοναδική προσφορά από 25€ / άτομο για πλήρες μενού σε χώρο της επιλογής σας.

Κατηγορία: Deals
Ετικέτες:

Παντρέυεστε το 2020; Κλείστε τη δεξίωση του γάμου σας στο κτήμα Νικολάου μέχρι τις 31 Ιανουάριου 2020 και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων ημερομηνιών και και απολαύστε ένα εξαιρετικό deal, στα 28 € για Παρασκευή και Κυριακή και στα 30 € για Σάββατο.

Κατηγορία: Deals

Η αίθουσα δεξιώσεων Athinaion Hall στο Παλαιό Φάλητο, προσφέρει στους επισκέπτες του Gamos Portal, ελκυστικές παροχές για σερβιριστό γεύμα και για μπουφέ, σε ιδιαίτερα ελκυστική τιμή, μόνο με 22,5€ / άτομο και 24,5 € / άτομο, αντίστοιχα. Δείτε τις παροχές και τις προϋποθέσεις.

Κατηγορία: Deals

Πραγματοποιήστε τη δεξίωση του γάμου ή της βάπτισης στο Green Park, στο Γαλάτσι και απολαύστε προνομιακές τιμές!

Κατηγορία: Deals

Το Κτήμα Ωρίων, πολυχώρος κοινωνικών εκδηλώσεων στην Κερατέα, σας προσφέρει νέες δελεαστικές τιμές για την δεξίωση του γάμου και της βάπτισης.

Κατηγορία: Deals

To Κτήμα Filoxenia στο Καπανδρίτι προσφέρει ένα ιδιαίτερα δελεαστικό πακέτο παροχών για την δεξίωση του γάμου σας, σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή που ξεκινάει από 26 € / άτομο.

Κατηγορία: Deals

Το πανέμορφο Κτήμα Latania, στην Παλλήνη, προσφέρει στους επισκέπτες του Gamos Portal τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δεξίωση γάμου ή βάπτισης, με 28 € / άτομο.

Κατηγορία: Deals

Η αίθουσα δεξιώσεων Crown Hall προσφέρει στους επισκέπτες του Gamos Portal ένα μοναδικό deal για μια οικονομική δεξίωση.

Κατηγορία: Deals

Στο Κτήμα Καλυψώ, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την δεξίωση του γάμου σας ή της βάφτισης σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, που ξεκινούν από 28 €.

Κατηγορία: Deals