Το Κτήμα Δαμάσκου ετοίμασε για τους επισκέπτες του Gamos Portal μία μοναδική προσφορά για δεξίωση γάμου και βάπτισης από 29€ / άτομο για την καλοκαιρινή περίοδο. 


Κατηγορία: Deals
Ετικέτες:

Το Κτήμα Diamond by Delichef Catering ετοίμασε για εσάς μοναδικές Προσφορές για δεξιώσεις Γάμου ή Βάπτισης για την Καλοκαιρινή Περίοδο. 


Κατηγορία: Deals
Ετικέτες:

Παντρέυεστε το 2020; Κλείστε τη δεξίωση του γάμου σας στο κτήμα Νικολάου μέχρι τις 31 Ιανουάριου 2020 και μέχρι εξαντλήσεως των διαθέσιμων ημερομηνιών και και απολαύστε ένα εξαιρετικό deal, στα 28 € για Παρασκευή και Κυριακή και στα 30 € για Σάββατο.


Κατηγορία: Deals

Το Κτήμα Ωρίων, πολυχώρος κοινωνικών εκδηλώσεων στην Κερατέα, σας προσφέρει νέες δελεαστικές τιμές για την δεξίωση του γάμου και της βάπτισης.


Κατηγορία: Deals

To Κτήμα Filoxenia στο Καπανδρίτι προσφέρει ένα ιδιαίτερα δελεαστικό πακέτο παροχών για την δεξίωση του γάμου σας, σε ιδιαίτερα οικονομική τιμή που ξεκινάει από 26 € / άτομο.


Κατηγορία: Deals

Το πανέμορφο Κτήμα Latania, στην Παλλήνη, προσφέρει στους επισκέπτες του Gamos Portal τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν δεξίωση γάμου ή βάπτισης, με 28 € / άτομο.


Κατηγορία: Deals

Στο Κτήμα Καλυψώ, μπορείτε να πραγματοποιήσετε την δεξίωση του γάμου σας ή της βάφτισης σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές, που ξεκινούν από 28 €.


Κατηγορία: Deals