Για επαγγελματίες

Τι είναι το Gamos Deals

Το Gamos Deals είναι μια extra δωρεάν παροχή του GamosPortal.gr που απευθύνεται αποκλειοστικά στις διαφημιζόμενες σε αυτό επιχειρήσεις. Στόχος του Gamos Deals είναι να φέρει κοντά τους επαγγελματίες που επιθυμούν να προωθήσουν συγκεκριμένα κομμάτια της δουλειάς τους, με συγκεκριμένοτς όρους και τα ζευγάρια που αναζητούν ευκαιρίες για το γάμο τους. Χαρακτηριστικά του Gamos Deals είναι η αξιοπιστία και η ποιότητα του περιεχομένου του, έτσι ώστε οι επισκέπτες του να αποκτούν τη σαφέστερη δυνατή εικόνα και όσο το δυνατόν πιο αναλυτικές πληροφορίες για κάθε προσφορά, πριν αποφασίσουν να επικοινωνήσουν.

Το περιεχόμενο του Gamos Deals διακρίνεται σε 4 μέρη: Deals, Sales, Giveaways & Bazaar.

Deals

Τα Deals είναι προσφορές ή πακέτα υπηρεσιών που παρέχονται με συγκεκριμένους όρους.

Παράδειγμα 1: Έστω ένας χώρος δεξιώσεων που θέλει να προωθήσει τις δεξιώσεις για όλες Παρασκευές και για αυτό το λόγο αποφασίζει να προσφέρει μία χαμηλότερη τιμή, για έναν ελάχιστο αριθμό ατόμων και για συγκεκριμένο μενού. Αποφασίζει να δημοσιεύσει μία προσφορά στο Gamos Deals, ώστε τα ζευγάρια που θα δουν την ευκαιρία να εξοικονομήσουν κάποια χρήματα ή να καλέσουν περισσότερο κόσμο με τα ίδια χρήματα, να επικοινωνήσουν και να κλείσουν το Deal!

Παράδειγμα 2: Έστω ένας φωτογράφος που θα ήθελε να έχει περισσότερα μυστήρια τους χειμερινούς μήνες. Σχεδιάζει ένα ελκυστικό πακέτο φωτογράφισης και βιντεοσκόπησης και το δημοσιεύει στο Gamos Deals. Τα ζευγάρια που επιθυμούν να παντρευτούν χειμώνα εντοπίζουν την ευκαιρία και, αφού δουν τις λεπτομέρειες της προσφοράς και τη δουλειά του φωτογράφου, επικοινωνούν και κλείνουν το Deal!

Κάθε Deal στο Gamos Deals έχει συγκεκριμένες ελάχιστες προδιαγραφές, ώστε να αποφεύγεται κατά το δυνατόν οποιαδήποτε παρανόηση σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Sales

Τα Sales αφορούν προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρονται με έκπτωση στους επισκέπτες του Gamos Deals.

Παράδειγμα 1: Έστω κατάστημα με γαμπριάτικα κοστούμια που θέλει να προωθήσει συγκεκριμένα κομμάτια της συλλογής του, με συγκεκριμένες ιδιότητες (π.χ. νούμερα, χρώματα, φίρμα) και αποφασίζει να προσφέρει ένα ποσοστό έκπτωσης σε αυτά. Επικοινωνεί με το Gamos Deals και δημοσιεύει την έκπτωση που επιθυμεί, έτσι ώστε οι γαμπροί που ενδιαφέρονται να εντοπίσουν την ευκαιρία και να ωφεληθούν.

Παράδειγμα 2: Έστω κοσμηματοπωλείο που για μια συγκεκριμένη περίοδο αποφασίζει να προσφέρει συγκεκριμένα κοσμήματα γάμου με ένα ελκυστικό ποσοστό έκπτωσης. Μετά από συνεννόηση με το Gamos Deals αποστέλλει τους όρους της έκπτωσης, την οποία μπορούν να αξιοποιήσουν τα ζευγάρια.

Τα Sales έχουν επίσης συγκεκριμένες προδιαγραφές, έτσι ώστε οι επισκέπτες του Gamos Deals να είναι όσο το δυνατόν πιο σίγουροι για την επιλογή τους.

Bazaar

Κατά διαστήματα πολλοί επαγγελματίες οργανώνουν bazaar, προσφέροντας προϊόντα σε ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές. Στην κατηγορία bazaar, οι επαγγελματίες που προβάλλονται στο Gamos Portal μπορούν να ανακοινώνουν τα bazaar τους, ώστε να αυξάνεται η απήχησή τους.

Giveaways

Τα Giveaways είναι ευκαιρίες δωρεάν προϊόντων ή παροχών (π.χ. διαγωνισμοί) που μπορεί να «τρέχουν» στα social media ή στο κατάστημα οποιασδήποτε επιχείρησης που διαφημίζεται στο Gamos Portal. Η προβολή των Giveaways στο Gamos Deals αυξάνει την απήχηση και την αποδοτικότητα τέτοιων προωθητικών ενεργειών.

 

Προώθηση

Όλα τα παραπάνω προωθούνται από την ομάδα του Gamos Portal με τους εξής τρόπους:

  • Σύνδεση με την καταχώρηση στο Gamos Portal. Στην καταχώρηση εμφανίζεται ένα banner που προτρέπει τον επισκέπτη να δει την προσφορά που υπάρχει.
  • Με κοινοποίηση της προσφοράς στα Social Media του Gamos Portal.
  • Με αποστολή της προσφοράς με newsletter.

 

Επικοινωνία

Είστε επαγγελματίας του γάμου; Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας και μάθετε πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε όλες τις παροχές του www.GamosPortal.gr

email: [email protected]

τηλ: 2102635911

Φόρμα επικοινωνίας: κάντε κλικ εδώ